0

Laserpennen zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren laserstralen. Welke kleur laserstraal het best geschikt is hangt af van het gebruik. Wil je de laserpen gebruiken bij het geven van presentaties? Ben je op zoek naar een laserpen die heel ver kan schijnen en gebruikt kan worden om ganzen of spreeuwen te verjagen? Of ga je de laserpen vooral in het donker gebruiken? Voor sommige toepassingen is de ene kleur laserstraal meer geschikt dan de andere kleur. Welke kleur je ook zoekt, laserpennen koop je bij laserpenonline.nl.

In de webshop van laserpenonline.nl heb je de keuze uit 3 kleuren laserpennen: rood, groen en violet. Verderop lees je meer over de kenmerkende eigenschappen van de verschillende kleuren laserstralen. Alle kleuren laserpennen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

De eigenschappen van een laserstraal

Een laser is een lichtbron die in staat is om een sterk geconcentreerde, compacte bundel licht voort te brengen. Het licht van een laser heeft maar één enkele (kleur)tint en schijnt in één richting en in een rechte lijn. Vanwege deze eigenschappen wordt laserlicht gebruikt voor lichtshows, in de bouw, door chirurgen, om te knippen en te snijden, voor het aflezen van barcodes en nog veel meer toepassingen.

Laserpennen of laserpointers worden vooral gebruikt als middel om iets aan te wijzen bij presentaties of in de klas/ collegezaal. Een laserstraal is ook geschikt als speeltje voor de kat of om ongewenste gasten zoals spreeuwen en ganzen te verjagen. Laserpennen zijn behalve in verschillende prijscategorieën ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elke kleur laserstraal heeft specifieke eigenschappen:

  • Groen
    Een groene laserstraal is het meest krachtigen heeft een bereik van enkele kilometers.
  • Rood
    Rode laserpointers zijn perfect om presentaties te geven. De laserstraal van een rode laserpen is zowel in het donker als overdag goed zichtbaar.
  • Violet
    Een laserstraal in de kleur violet is prachtig in het donker. De golflengte van een violette laserpen is 405nM wat inhoudt dat het schijnbereik ervan minder ver is als van een groene of rode laserpen.

Kort samengevat kan worden gezegd dat groene laserpennen het best zichtbaar zijn en het verst schijnen, daarna de rode laserpennen en het minst zichtbaar is de violette laserstraal.

Laserpen online bestellen

Laserpenonline is de grootste laserpennen webshop van Nederland met meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van laserpennen. Alle laserpennen in ons assortiment zijn van het merk Starlightlasers®. Of je nu kiest voor een laserpen die geschikt is voor professioneel gebruik, of een van de laserpennen uit een lagere prijsklasse, al onze laserpennen zijn van hoge kwaliteit. Voor alle laserpennen/ laserpointers uit ons assortiment geldt: voor 17:00 besteld, morgen gratis in huis! Je ontvangt altijd een track & trace code waarmee je jouw pakket online kunt volgen. Dus plaats direct je bestelling bij laserpenonline.nl

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.