0

Spreeuwen komen heel veel voor in Nederland en aangrenzende landen. Vooral in stedelijke gebieden zal je ze regelmatig herkennen. Grote zwermen die overvliegen geven een mooi beeld. Maar spreeuwen kunnen ook regelmatig voor veel overlast zorgen, vooral omdat ze in grote aantallen neerstrijken. Heb je hier last van en wil je spreeuwen verjagen? Koop dan een professionele laserpen!

Een laserpen zul je vast al kennen. Het wordt dagelijks gebruikt voor presentaties of andere ‘aanwijs’ mogelijkheden. Maar een laserpen is ook een hele effectieve manier om spreeuwen te verjagen. Het felle licht vinden de vogels absoluut niet fijn, waardoor ze sneller geneigd zijn om een andere plek op te zoeken.

Spreeuwen verjagen met een laserpen

Je kunt dus een laserpen gebruiken om ervoor te zorgen dat de spreeuwen niet in je tuin of op je land gaan zitten. Maar welke laserpen heb je hierbij nodig? Bij Laserpenonline kun je kiezen tussen twee eigenschappen:

  -  Sterkte. Deze sterkte wordt uitgedrukt in milliwatt (vermogen) en newtonmeter (golflengte).

  -  Kleur. Onze laserpennen zijn leverbaar in drie verschillende kleuren, namelijk groen, rood en violet.

Zelf maken wij het onderscheid tussen recreatieve en professionele lasers. De X1 Groene Laserpen is een mooi voorbeeld van een recreatieve laserpen. Deze is uitstekend geschikt voor huis- tuin- en keukengebruik met een gemiddelde sterkte. Wil je een meer professionele laser in huis halen? Dan kun je het beste kiezen voor de V2 Pro Violet Laserpen of R2 Pro Rode Laserpen.

Een laserpen kopen

Een laserpen kopen kan makkelijk en snel in onze webshop. Bekijk alle lasers in ons aanbod en kies je favoriete product. Je kunt veilig afrekenen met o.a. iDeal en kunt je bestelling snel afronden. Vervolgens wordt je bestelling binnen één werkdag gratis verzonden, waarbij je ook een track & trace code ontvangt om je pakket online te kunnen volgen.

Morgen nog beginnen met spreeuwen verjagen met een laserpen? Laat je overtuigen door Starlight Lasers en bestel er vandaag nog één. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.