Op voorraad
SKU
8719327062272

Starlight lasers G3 Pro Groene Laserpen

Aanbiedingsprijs € 99,95 Normale prijs € 149,95
De Starlight lasers G3 Pro Groene Laserpen is de krachtigste groene laserpen in de groene G-series. De professionele groene laserpen wordt kant en klaar geleverd met een oplader, oplaadbare batterij en 2 veiligheid sleutels zodat je direct gebruik kunt maken van de laser pointer.

De Starlight lasers G3 Pro Groene Laserpen is uitermate geschikt om ganzen en andere vogels te verjagen maar wordt ook veel gebruikt door astronomen om sterren aan te wijzen door zijn verre bereik. De Pro groene laserpen G3 is bijzonder goed zichtbaar in het donker maar ook overdag. Om de laserpen aan te doen houd je de knop in het midden van de laserpen ingedrukt en als je deze loslaat gaat de laserpen weer uit, zo simpel is het.

De golflengte van een groene laserpen is: 532nM wat inhoud dat deze voor het menselijk oog beter zichtbaar is als bijvoorbeeld een violet of rode laserpen. Het is niet voor niets dat groene laserpennen gezien worden als de krachtigste laserpennen die je kan kopen. Al onze laserpennen voldoen volledig aan de wetgeving gesteld voor laserpennen in heel Europa waardoor zowel consumenten als bedrijven de professionele laserpennen mogen aanschaffen.

De Starlight lasers G3 Pro Groene Laserpen wordt kant en klaar geleverd met: Een oplader, oplaadbare 18650 batterij en 2 veiligheid sleutels.

De Pro groene laser pointer G3 is geschikt voor onder meer:

  • Vogels verjagen
  • Presentaties (aanwijshulp)
  • Astronomie (sterren schijnen)
  • Tour gidsen
  • Bouw werkzaamheden
  • Onderzoek doeleinde
  • Spelen met je huisdier zoals een kat of hond
  • Cadeautje (verjaardag, sinterklaas of kerst)
Meer informatie
Kleur Groen
Vermogen 1mW
Golflengte 532nM
Schijnbereik 6000-8000 meter
Laserpen klasse 2
Afmetingen 15 x 2 x 2cm
Inclusief batterijen Ja (1x oplaadbare 18650 batterij)
Inclusief oplader Ja
Inclusief veiligheidsleutels Ja (2 stuks)
Merk Starlight lasers®
To Top