Over ons

like

Wij zijn Nederlands grootste laserpennen webshop met een grote passie voor lasers.

Vanaf het begin van het laser tijdperk zijn wij van laserpen online altijd grote fans geweest. Toen laserpennen steeds betaalbaarder zijn geworden hebben wij besloten om van onze hobby ons beroep te maken en een webshop te beginnen.In deze webshop verkopen wij een groot assortiment laserpennen van hoge kwaliteit. Van mini lasers tot professionele lasers. Naast de uitstekende kwaliteit laserpennen hebben wij ook een zeer goede klantenservice waar bezoekers en klanten terecht kunnen met hun vragen of problemen.

  like

Voor 17:30 besteld is de volgende dag in huis, helemaal gratis bij besteding vanaf €20.

Bij ons hoeft u geen dagen te wachten op uw product, wij hebben alles ruim op voorraad en versturen uw bestelling mits voor 17:30 besteld nog dezelfde dag op via Post NL. In 99% van de gevallen heeft u de volgende dag het product dan al in huis. Al onze bestellingen worden uitstekend verpakt in bubbelenveloppen om beschadigingen te voorkomen. Bij grotere orders maken wij gebruik van stevige dozen die wij versturen via de post NL pakketdienst.

  like

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

U kunt ons altijd bereiken op werkdagen via het ticket systeem. Wij vinden het leuk om u te helpen met het vinden van de juiste laserpen of mocht u een probleempje hebben dan lossen wij dit ook graag voor u op. De klant staat bij Laserpenonline op nummer 1 en zo hoort het ook.