Rode laserpennen

Rode laserpennen zijn niet zo sterk als de groene laserpennen maar ze zijn wel erg gaaf om te zien. Ze kunnen gemakkelijk kilometers ver schijnen. Al onze rode laserpennen komen van professionele fabrieken die de beste kwaliteit lasers produceren. U bent er dus zeker van dat u kwaliteit koopt voor een voordelige prijs. Een rode laserpen kopen is bij onze zeer gemakkelijk en wordt de volgende dag al gratis geleverd.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Professionele rode laserpen R-1 large
  Deze professionele rode laserpen is de sterkste rode laserpen die te koop is en heeft een schijn bereik van tussen de 2.000 en 5.000 meter, hierdoor wordt deze ook veel gebruikt door astronomen. De laserpen is gemaakt van een sterk metalen frame en wordt aangedreven door een 3.7 volt ultrafire oplaa..
  Excl. BTW: €66,07 €79,95 €99,95
 • Rode laserpen
  Deze rode laserpen heeft een sterke straal die je vooral in het donker goed kan zien. De laser is afgewerkt met een rubbercoating voor extra grip en heeft een sterk en licht aluminium frame. Binnenin de laser vind je 2x aaa Duracell batterijen die iedereen gemakkelijk kan vervangen indien ze op zijn..
  Excl. BTW: €10,70 €12,95 €16,95
 • Combideal - 1x Groen + 1x Groen met patronen + 1x Rood
  Deze mooie combi deal bevat een groene, een rode en een groene laserpen met patronen. De laserpennen hebben een schijn afstand van tussen de 2000 en 4000 meter. De laserpennen hebben een sterk en licht aluminium frame en zijn afgewerkt met een rubberen coating voor extra grip. Naast de laserpenne..
  Excl. BTW: €28,88 €34,95 €39,95