0

Een laser zaklamp is een super handige gadget om bij je te hebben tijdens het jagen, spotten of vissen. Met de krachtige laserstraal kun je van grote afstand dieren, mensen en voorwerpen zichtbaar maken. Daarnaast is hij door het formaat ideaal om mee te nemen in je broek-, jas- of rugzak.

Zaklampen met lasers staan erom bekend dat ze erg krachtig zijn en daarom over veel grotere afstanden kunnen schijnen dan ‘normale’ zaklampen. Daarnaast geldt vaak bij een zaklamp dat hoe krachtiger de lamp moet zijn, hoe groter het formaat zaklamp uiteindelijk is. Bij een laser zaklamp heb je daar gelukkig geen last van! Ondanks de onwijs krachtige lichtstraal is het een handig en handzaam formaat om mee te nemen.

Waarom een laser zaklamp?

De toepassingen van een laser lopen uiteen. Zo kan een laser van pas komen bij het jagen of het vissen, om subtiel dieren zichtbaar te maken. Ook worden lasers steeds meer gebruik voor alledaagse toepassingen. Denk aan het verjagen van vogels of als hulpmiddel bij pitches en presentaties. Ten slotte is een laser natuurlijk een leuk stukje speelgoed!

Een laserpointer heeft altijd batterijen als voeding. Je hoeft hem dus niet continu op te laden, maar af en toe de batterijen vervangen zorgt ervoor dat je altijd een krachtige straal hebt. Ook is het mogelijk om oplaadbare batterijen bij je laser te bestellen, zodat je niet steeds nieuwe batterijen hoeft te kopen.

Welke laser zaklamp kopen?

De kracht van de laserstraal wordt uitgedrukt in mW, wat staat voor milliwatt. Laserpointers tot 1 mW zijn legaal in Nederland en kunnen door iedereen worden gekocht. Laserpennen met een kracht van meer dan 1 mW zijn verboden in Europa en dus ook in Nederland.

Ons advies is om vooraf te controleren welk model je nodig hebt. Ga je de laser enkel gebruiken voor presentaties? Dan is de X2 Groene Laserpen uitermate geschikt. Wil je de laserpen gebruiken voor meer krachtige toepassingen, zoals het verjagen van vogels. Dan is ons advies te kiezen voor een sterkere uitvoering, zoals de G3 Pro Groene Laserpen of de R2 Pro Rode Laserpen.

Een laser zaklamp bestellen

Een laser zaklamp kopen kan makkelijk en snel in onze webshop. Bekijk ons volledige assortiment en kies je favoriete product. Je kunt veilig afrekenen met o.a. iDeal en kunt je bestelling snel afronden. Vervolgens wordt je bestelling binnen één werkdag gratis verzonden, waarbij je ook een track & trace code ontvangt om je pakket online te kunnen volgen. Ben je op zoek naar een laser?

Laat je overtuigen door Starlight Lasers en haal er vandaag nog één in huis. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.