0

Van presentaties geven tot spelen met de kat. Een laserpointer is altijd een handige gadget om in huis te hebben. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en komt altijd van pas op de juiste momenten. En wist je bijvoorbeeld dat een laserpointer super goed gebruikt kan worden om vogels te verjagen?

Een laserlampje zul je vast al kennen. Je ziet ze regelmatig bij voetbalwedstrijden, waarbij het publiek op de spelers schijnen. Maar ze worden ook veel gebruikt voor grote presentaties en seminars, waarbij de presentatoren de laserpen gebruiken om onderdelen op het scherm aan te wijzen.

Wat is een laserpointer?

Een laserpen is een handzaam apparaatje wat een felle laserstraal uitstraalt. De naam pen komt door het uiterlijk en de vorm. Van een afstandje lijkt een laserpointer namelijk sterk op een pen, het heeft namelijk precies dezelfde vorm en afmetingen.

Een laserpointer heeft altijd batterijen als voeding. Je hoeft hem dus niet continu op te laden, maar af en toe de batterijen vervangen zorgt ervoor dat je altijd een krachtige straal hebt. De kracht van de laserstraal wordt uitgedrukt in mW, wat staat voor milliwatt. Laserpointers tot 1 mW zijn legaal in Nederland en kunnen door iedereen worden gekocht. Laserpennen met een kracht van meer dan 1 mW zijn verboden in Europa en dus ook in Nederland.

Welke laserpointer kopen?

Zoals aangegeven zijn alleen laserpointers tot 1 mW toegestaan in Nederland. Vandaar dat enkel deze lasers online besteld kunnen worden via Laserpenonline.nl.

Ons advies is om vooraf te controleren welk model je nodig hebt. Ga je de pointer enkel gebruiken voor presentaties? Dan is de X2 Groene Laserpen uitermate geschikt. Wil je de laserpen gebruiken voor meer krachtige toepassingen, zoals het verjagen van vogels. Dan is ons advies te kiezen voor een sterkere uitvoering, zoals de G3 Pro Groene Laserpen of de R2 Pro Rode Laserpen.

Een laserpointer bestellen

Een laserpointer kopen kan makkelijk en snel in onze webshop. Bekijk ons volledige assortiment en kies je favoriete product. Je kunt veilig afrekenen met o.a. iDeal en kunt je bestelling snel afronden. Vervolgens wordt je bestelling binnen één werkdag gratis verzonden, waarbij je ook een track & trace code ontvangt om je pakket online te kunnen volgen.

Ben je op zoek naar een laserpointer? Laat je overtuigen door Starlight Lasers en haal er vandaag nog één in huis. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.